Pages

Mutiara Kata

~ Handsome n Beauties

Tuesday, October 19, 2010

~Nuffnang & Mangga Add

Ohayou minna...

Lama dah tak update blog ni.
Tak kesempatan sbb bz bebenar.

Ni nak berkisah ttg iklan nuffnang dan mangga add.
Seminggu yg lepas saja je letak iklan mangga add ni pd bog.
Saja suka2 nak nmpk cantik sbb iklan nuffnang hanya sekali sekala je munculnya.

3 hari lepas, aku saja2 cek akaun nuffnang ...
Pelik bila tgk status da tukar kpd ahli biasa bukan glitterati..

Kelmarin aku pun buang mangga add tu.
Hari ni tgk statusku dah tukar semula pd glitterati.

Barulah faham rupanya Nuff ni akan merajuk bila iklan lain diletakkan bersama.
Tapi aku tgk kat blog lain ada jg yg letak bersama kan.
Tak ada pape ke pd status nuff dia org yek..
Aku yg keliruuu.....

7 comments:

sarah-najwan said...

kita kene setia..pilih yang mana satu ajew..jgn berselingkuh..ngeh3..

Suara Kalbu said...

Jia,

refer balik terms and condition Nuff. Tak boleh mix iklan iklan tu

nkara said...

tatau pulak...
hehe

sweetsal said...

akak pasang banyak iklan...status glitterati dh hilang, tapi nak buat camne..dah kehendak hati..terima je la hakikat..hehe

POSH76 said...

rasanyer betul kalau ada yang lain mesti nuff merajuk tp still boleh dpt iklan hehe

Amy Syaquena said...

salam...

kita kena setia pada yang satu

Jia Sensei said...

k.sarah & amy: orait..pasni setia pd yg 1
suara kalbu: tu ar akibatnya kalo maleh baca
posh76:iklan pon boleh merajukkan
sweetsal:saya amik mangga add tu dr akak..haha..