Pages

Mutiara Kata

~ Handsome n Beauties

Wednesday, November 3, 2010

~Erti Sayang

Ahad lepas aku berbual2 dgn seorang student tentang kehidupan..
Kata2 studentku yg terkesan di hati ini masih ku ingat sampai sekarang....

~akn diingati sentiasa~

Terima kasih studentku!

17 comments:

sarah-najwan said...

saya sayang awak...awak sayang saya tak????..ngeh3

Jia Sensei said...

aaa...ai sayang kak tangga sarah yg chantekkk..hihi

♥ manje ♥ said...

kita terkesan juga membacanya...

'kita doa yg baik2 aje'...(^_^) ~

Jia Sensei said...

manja~ semoga memberi manfaat. tq manja

Anonymous said...

^best sgt..hari2 baca leh jd motivasi diri tau...kata2 yg sgt +ve..suke sgt..(YULI)

chiking said...

semoga yang baik2 sentiasa bersama akak..dan mereka yg saya sayang =)

Jia Sensei said...

YULI~ bestkan. tq my pren

Suara Kalbu said...

Short entry tapi suka dengan quote tu Jia. Mendalam. Thanks for sharing

alinac lover said...

doakan yg terbaik utk org yg kita syg :)

saya follow~

Jia Sensei said...

chiking ~thank you ..begitu juga utk chiking ye

ida~ sesama ida =)

alinac ~tq coz sudi tinggalkan jejak

aibaks said...

jia lecturer ke kat sane? wa... bestnyer..

hafizmd said...

masih ingat lagi pesan mak mase mula2 kena duduk hostel dulu.."ingat, buat baik kat semua orang, biar ringan tangan tolong orang lain"...

pssst..sejuk hati bile ade student camtu..hehe

Hana_Hide said...

I LIKE....

Affan Ruslan said...

Salam. Ni mmg maksud sayang dunia akhirat,
lillahi ta'ala ni sensei

thanks berkongsi

Jia Sensei said...

aibaks ~ cikgu sekolah je

hafizmd ~pesanan emak jadi azimatkan. sematkan dihati sehingga akhir hayat. =)

hana ~arigatou hana

affan ~ betul tu affan. gi mn2 sentiasa ingat aje skrg. =)

diana said...

best la kalau ramai orang ada rasa sayang yang macam ni..selamat dunia akhirat...

Jia Sensei said...

diana~kalo ar btol2 ada, mmg btol2 bahgia..